Rahvusvahelise olümpiaadi medalistile meeldib teada

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi põhikooli lõpuklassi noormees Kristjan Tropp naasis rahvusvaheliselt loodusteaduste olümpiaadilt pronksmedaliga.
Rakvere gümnaasiumi põhikooli lõpuklassi noormees Kristjan Tropp naasis rahvusvaheliselt loodusteaduste olümpiaadilt pronksmedaliga. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere gümnaasiumi noormees Kristjan Tropp käib alles 9. klassis, kuid sel suvel töötas ta läbi ülikooli esimese kursuse bioloogiateemad. Et osaleda rahvusvahelisel loodusteaduste olümpiaadil, kus tema ponnistust pärjati tulevaste maailmakuulsate teadlaste seas pronksmedaliga.

Mõni aasta tagasi mõistis Kristjan, et bioloogiatunnis on igav. Samuti olid lihtsamate killast nii mõnelegi kaasõpilasele peavalu tekitavad keemia, geograafia ja füüsika.

Poisi annet ja oskusi märkasid õnneks ka õpetajad ja nii suunati ta osa võtma olümpiaadidest. “Mul läks nendes hästi,” sõnab Kristjan Tropp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles