Kadrina saalijalgpallurid tunnistasid teises liigas Jõgeva paremust

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teises liigas mängiv SK Kadrina meeskond vandus laupäeval kodusaalis 5:12 alla turniiritabeli liidrile, S. Jõgeva SK Noorus-96 tiimile.
Eesti teises liigas mängiv SK Kadrina meeskond vandus laupäeval kodusaalis 5:12 alla turniiritabeli liidrile, S. Jõgeva SK Noorus-96 tiimile. Foto: Keijo Õunapu

Eesti teises liigas mängiv SK Kadrina meeskond vandus kodusaalis 5:12 alla turniiritabeli liidrile, S. Jõgeva SK Noorus-96 tiimile.

Mängus said saatuslikuks esimesel poolajal liiga kiirelt täis saadud vead. Vastastel oli võimalik proovida oma löögitäpsust 10 meetri karistuslöögipunktist korduvalt ja nad tegid seda väga edukalt. “Mäng oli täis võitlust ning olime mängus sees, tekitasime väravavõimalusi, kuid vastaste väravavaht tegi fantastilise mängu, tõrjudes nii mõnegi ulmelise löögi alt nurgast. Lisaks tõrjus ka penalti,” rääkis Kadrina mängumees Reio Mändla.

SK Kadrina poolelt olid täpsed Kristo Remmelgas (3) ja Janno Abner (1) ning ühel korral lõid vastased omavärava.

Juba sel laupäeval on Kadrina meeskonnal võimalus teha vigade parandus ja võtta võõrsil Jõgeva vastu ise tabelisse kolm punkti.

Järgmine kodumäng toimub uuel aastal, 11. jaanuaril, kui kadrinlaste vastu tuleb Sillamäe JK Kalev Alexela meeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles