Emily J pääses Eesti Laulu finaali

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu esimesest poolfinaalist pääses kuue finalisti sekka ka Lääne-Virumaalt tuule tiibadesse saanud Emili Jürgens, esinejanimega Emily J.
Eesti Laulu esimesest poolfinaalist pääses kuue finalisti sekka ka Lääne-Virumaalt tuule tiibadesse saanud Emili Jürgens, esinejanimega Emily J. Foto: Liina Notta

Neljapäeva õhtul toimunud Eesti Laulu esimesest poolfinaalist pääses rahva poolehoiu abil kuue finalisti sekka ka Lääne-Virumaalt tuule tiibadesse saanud Emili Jürgens, esinejanimega Emily J. Koos xtra basicuga esitas ta loo “Hold Me Close”, mille muusika ja sõnad on loonud Andrei Zevakin ja Igor Volhonski.

Emily J ütles, et ta oli vahepeal täiesti lootust kaotamas ega uskunud finaalipääsu. “Kui meie nimi öeldi, olime suures hämmingus. Olen ülimalt tänulik kõikidele hääletajatele,” sõnas lauljatar. Ta lubas, et finaali lavasõu on üllatusi täis. “Kindlasti anname endast finaalis veel rohkem kui seekord,” lausus Emily J.

Täna õhtul selguvad järgmised kuus finalisti, kes jätkavad Eurovisionile pürgimist. Eesti Laulu finaalkontsert toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles