Galerii Tõrma telemasti juures hukkus liiklusõnnetuses noor naine

Copy
Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses noor naine.
Lääne-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses noor naine. Foto: Marianne Loorents

Täna lõuna paiku juhtus raske liiklusõnnetus Rakvere – Väike-Maarja teel Tõrma telemasti juures.

Rakvere poolt tulnud Škoda Fabia kaldus esialgsetel andmetel paremkurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku suure tsisternautoga, mis vedas bituumenit. Sõiduautos hukkus 22-aastane naine.

Kuigi väljas on plusskraadid, oli tee õnnetuse ajal libe. Üks päästetöötaja rääkis, et kui ta oma ametiautoga ehk sõiduautoga, millel olid all naelrehvid, sündmuskohale jõudis, võttis auto libeda tee tõttu vibama. 

Liiklusõnnetust pealt näinud sohver rääkis, et sõiduauto Škoda Fabia sõitis paremkurvis ebaloomulikult otse ja põrkas kokku suure veoautoga. "Veoauto paiskas ta nagu pilpa teelt välja," kirjeldas pealtnägija.

Ida prefektuurist öeldi, et veoautot juhtis 39-aastane mees, kes vigastada ei saanud. Sohver oli kaine ja tal on vastava kategooria juhtimisõigus. Samuti oli veoauto sõidumeerik töökorras ning töö- ja puhkeajast kinnipidamise nõue täidetud. Sõiduautol olid suverehvid.

Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust. 

Rakvere politseijaoskonna välijuht Ainar Reinmann palub kõikidel liiklejatel jälgida teeolusid ning valida liiklusoludele vastav sõidukiirus. "Palume kõigil liiklejatel arvestada hommikul tööle või mujale sõites sellega, et ilmad on muutumas külmemaks ja vihmasemaks, mistõttu võib teedel olla kõrge jäiteoht," sõnas ta. "Libedal teel sõitmine on sama ohtlik kui roolis kõrvaliste asjadega tegelemine, sest mõlemal juhul võib kaduda sõiduki üle kontroll ning tagajärjed võivad olla traagilised."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles