Inimesed ei kiirusta puhkuseplaanide tegemisel

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Riina ja Ülo, Roela
Riina ja Ülo, Roela Foto: Kaader videost

Läinud pühapäeval, kui taevast sadas alla vihma ja lörtsi, võinuks öelda tuntud lause, mida pahatihti puhkuse ajal kasutatakse: “Ei ole ilmaga vedanud.” Küsisime inimestelt, kas puhkuseplaanid on juba tehtud.

Riina ja Ülo, Roela

​​Ei ole veel tehtud. Ei tea veel täpselt, millal puhkustki saab. Kõik oleneb sellest, kuidas töö sujub ja kas töölisi on. Olen kaupluses müüja ja seal on töötajatega vahetevahel kriis. Kui töölisi on, siis saame mai lõpus puhkusele. Loodame saada.

​Ülo lisas, et esialgu pole kaugemale plaanis reisida. Varem on käidud Lätis, Leedus ja Soomes.

Sander, Lehtse
Sander, Lehtse Foto: Kaader Videost

​Sander, Lehtse

​Veel ei ole plaane teinud, aga terve suvi on ees ja aega mõelda. Proua läks just tööle ja ta ei saa kuus kuud puhata. Pärast seda hakkab vaatama. Kui piirid lahti tehakse, siis kindlasti tahaks minna palmi alla.

Nastja, Rakvere
Nastja, Rakvere Foto: Kaader Videost

​Nastja, Rakvere

​Ei ole väga plaane teinud. Varem olen käinud näiteks Saaremaal, Palangas. Kuskile kaugemale ei ole plaaninud minna.

Hedy ja Viljar, Tallinn
Hedy ja Viljar, Tallinn Foto: Kaader Videost

​Hedy ja Viljar, Tallinn

​Ei ole mõelnud puhkuseplaanidele. Kõigepealt tahaks aru saada, kas laps saab tagasi kooli minna ja väiksem laps tagasi lasteaeda. Kaugemale hetkel ei mõtle. Koolivaheajal olime Eestis. Vanaema on saanud vaktsiini ja siis on saanud käia külas.

​Viljar tunnistas, et kui võimalus on, siis tahaks minna palmi alla. Varem on puhatud Kanaari saartel ja Lõuna-Euroopas. Viimane välisreis oli eelmisel aastal just enne koroonapandeemia algust. “Sai viimase sõidu õigel ajal tehtud,” sõnas Viljar, kelle hinnangul on võimalik ka Eestis puhata. “Võiks need spaad lahti teha ja selles mõttes on Eestis ikka hea olla,” ütles ta ja lisas: “Kui oleks ilma ainult.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles