Urmas Tammest sai Väike-Maarja vallavanem

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja vallavanemaks valiti Urmas Tamm (seisab).
Väike-Maarja vallavanemaks valiti Urmas Tamm (seisab). Foto: Arvet Mägi

Neljapäeva õhtul toimunud Väike-Maarja vallavolikogu istungi tähtsaim päevakorrapunkt oli vallavanema valimine ja uueks vallavanemaks hääletati Urmas Tamm.


Keskerakond esitas vallavanema kohale kümmekond aastat Tamsalu linna juhtinud ja viis aastat Lääne-Viru maavanema ametis olnud Urmas Tamme (54), keda toetas ka valimisliit Koduvald.



18. oktoobri valimistulemustest lähtudes allkirjastasid keskerakond ja valimisliit Koduvald 26. oktoobril koalitsioonilepingu, saades 21-liikmelises Väike-Maarja vallavolikogus ühtekokku 12 kohta. Isamaa ja Res Publica Liidu ning valimisliidu Pandivere kandidaat vallavanema kohale oli Indrek Kesküla (38).



Väike-Maarja vallavanemaks valiti 11 poolthäälega Urmas Tamm, Indrek Kesküla kogus 9 häält.



Üks valimissedel jäi tühjaks.



Vast valitud Väike-Maarja vallavanem Urmas Tamm lubas ennast põhjalikult kurssi viia kohaliku kogukonna probleemidega, et nendele lahendusi leida ja valla elu ka praeguses keerulises majanduskeskkonnas vallavalitsuse ühise meeskonnaga edasi arendada.



Samuti toonitas ta konstruktiivse koostöö tähtsust vallavolikogu opositsiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles