Rakveres peetakse Targa Maja konverentsi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targa Maja konverents Rakveres.
Targa Maja konverents Rakveres. Foto: Arvet Mägi

Rakvere Targa Maja kompetentsikeskus korraldab täna ja homme Aqva Hotel ja Spa konverentsikeskuses rahvusvahelise hooneautomaatika Targa Maja konverentsi, mis keskendub innovaatilistele infotehnoloogilistele lahendustele hoonete ja neid ümbritseva keskkonna automatiseerimiseks, nende keskkonnasõbralikumaks ja energiatõhusamaks muutmiseks.


Konverentsi üheks peaesinejaks on Põhja-Ameerika hooneautomaatika ühingu (Continental Automated Buildings Association) president Ron Zimmer, kes on rahvusvaheliselt tuntud hooneautomaatika valdkonna propageerija.



Konverentsil osalevad oma ala asjatundjad Eestist, Soomest ja Kanadast, kes tutvustavad targa maja valdkonna olukorda meil ja mujal, sellega seonduvaid tehnoloogiaid ja nende kasutamisvõimalusi, senist arengut ning võimalusi tehnoloogiate edasiarendamiseks.



Samuti selgitatakse, milleks targa maja lahendusi kasutada, antakse ülevaade ja tutvustatakse valdkondlikku arendustegevust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles