Nutikas käsitöö vallutab Rakvere

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitööd on Rakvere linna päevade laadal ikka müüdud, tänavu peaks seda aga eriti palju olema. Nii tavalist kui ka nutikat.
Käsitööd on Rakvere linna päevade laadal ikka müüdud, tänavu peaks seda aga eriti palju olema. Nii tavalist kui ka nutikat. Foto: Meelis Meilbaum

Tänavused Rakvere linna päevad, mis toimuvad 10.–12. juunini, on pühendatud käsitööle. Ja konkreetsemalt – nutikale käsitööle.

Kakskümmend aastat tagasi toimusid Rakveres esimesed üleriigilised käsitööpäevad. Selle tähistamiseks korraldab Virumaa Kunsti ja Käsitöö Selts (VKKS) käsitööpäevad taas Rakveres.

Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak rääkis, et VKKS korraldab 10. juunil Targas Majas konverentsi “Nutikas käsitöö”, kus räägitakse innovaatilisusest käsitöös ja leidlikest nippidest. Samal ajal avatakse üle Rakvere päris suur hulk näitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles