USA koorid rõõmustavad kõrva

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chamber Choir - Drake University
Chamber Choir - Drake University Foto: www.drake.edu

Eesti kammerkooride Liidu kontserdisarjas “Kuulajale” saab Rakvere Kolmainu kirikus 27. mail kell 18.30 kuulata USAst Des Moines’ist pärit Drake koori ja kammerkoori kontserti.

Esitusele tulevad teosed S. Barberi, M. Lauridseni, A. Pärdi, A. Bruckneri loomingust.

The Drake Choir on Drake ülikooli kontsertkoor. Igal hooajal annavad nad kontserte üle terve Ameerika ning igal neljandal hooajal leiab aset rahvusvaheline kontserttuur. Seni on nende koorilaul kõlanud Austrias, Saksamaal, Itaalias, Tšehhis, Iirimaal, Walesis aga ka New Yorgi Carnegie Hall’is ja Avery Fisher Hall’is.

The Drake koori baasil loodud Drake’i kammerkoor pakub pühendunud lauljatele aktiivseid ja ambitsioonikaid eneseteostusvõimalusi. Nende viimane kontsert-tuur pakkus elamusi Inglismaal.

Eesti Kammerkooride Liidu eesmärgiks on kõrgetasemelise a cappella koorilaulu säilitamine ja edendamine. Lisaks “Kuulajale” korraldab EKKLEesti kammerkooride festivali ja teisi kammerkoorilaulu väärtustavaid tegevusi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles