Kevin Baumann tuli Euroopas viiendaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Baumann (punases).
Kevin Baumann (punases). Foto: Eesti maadlusliit

Rumeenias Bukarestis täna alanud juunioride Euroopa meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses näitas head minekut kadrinlane Kevin Baumann, kes pääses kaalukategoorias kuni 96 kg tänaõhtusesse pronksimatši, kus ta pidi tunnistama vastase paremust.

Teel medaliheitluseni alistas Baumann 1/8-finaalis kahe aasta taguse juunioride EM-i hõbedamehe valgevenelase Dmitri Kaminski tagavägises matšis punktidega 3:1. Järgnenud veerandfinaalis kaotas ta Venemaa maadlejale Ruslan Bekuzarovile omakorda ülitiheda matši skooriga 3:4.

Et venelane edenes seejärel saavutatud võiduga finaali, siis andis see Kevin Baumannile võimaluse lohutusringis võistlust jätkata. Seal võitis kadrinlane tšehh Ondrej Dadakit punktidega 5:3, millega lunastas pääsu pronksimatšile.

Otsustavas, täna õhtul toimunud medalikohtumises oli Kevin Baumanni vastaseks Ibrahim Sadullah Tigci Türgist. 

Pronksimatšis pidi Kevin Baumann tunnistama türklase Ibrahim Sadullah Tigci 6:0 paremust ning lõpetas tiitlivõistlused viienda kohaga.

Kuld kuulus venelasele Ruslan Bekuzarovile, hõbedale tuli grusiin Girogi Melia. Tigci kõrval teenis teisena pronksise autasu veel ukrainlane Vladen Kozliuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles