Kossuliigasse saab registreeruda 4. septembrini

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliiga võitja oli möödunud hooajal Väike-Maarja Päästekool.
Lääne-Virumaa Kossuliiga meistriliiga võitja oli möödunud hooajal Väike-Maarja Päästekool. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Teisipäeval toimus Rakveres Lääne-Virumaa Kossuliiga hooajaeelne koosolek. Kui mullu osales kahes liigas kokku 16 meeskonda, siis eelseisev hooaeg tõotab veelgi tulisemat võitlust medalite ja karikate nimel.

Hetkeseisuga on 19 võistkonda juba end kirja pannud, oma soovist osaleda Lääne-Virumaa Kossuliiga meistri- ja karikavõistlustel saab teada anda ja meeskonda registreerida 4. septembrini.

Teisipäeval Rakvere Spordikeskuse õppeklassis peetud koosolekul arutleti koos võistkondade esindajatega võistlussüsteemi puudutavate muudatuste üle, samas said meeskonnad registreeruda nii meistri- kui ka karikavõistlustele ja Eesti Korvpalliliidu kohtunike koolitusjuht ning tuntuim kodumaine tegevkohtunik Aare Halliko selgitas vilemeestele korvpallireegleid.

Tänase seisuga on avaldanud soovi osaleda Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistluste kõrgemal tasemel, meistriliigas, seitse meeskonda: Väike-Maarja Päästekool, RLV Massive, Simuna Spordiklubi, BGM Ehitus, 1. jalaväebrigaad, Kadrina Karud. Kõik loetletud meeskonnad osalesid ka möödunud hooajal, uueks tulijaks on Virumaa Pallimängude kool.

Esiliigasse on tung suurem – meeskondi on registreerunud koguni 12: Spordiklubi Aaspere, kes mullu mängis meistriliigas, Spordiklubi KNT, Simuna Artiston, Tamsalu/JaKon Ehitus, Hulja, BC Tarvas/Rakvere Spordikool I, Spordiklubi Rakke, Rakvere Tööriistamarket, Simuna IVAX. Kõik võistlesid samas liigas ka eelmisel hooajal, välja arvatud Spordiklubi Aaspere, kes mullu mängis meistriliigas.

Esimest korda liituvad meistrivõistlustega meeskonnad Sõmeru, Ilves Transport Väike-Maarjast ja BC Tarvas/Rakvere Spordikool II.

Korraldajad paluvad võistkondade esindajatel, kes teisipäevasel koosolekul osaleda ei saanud, teavitada oma osalemissoovist hiljemalt pühapäevaks, 4. septembriks saates kirja aadressile info@virukorvpall.ee.

Lisaks meeskonna nimele tuleb kirjas ära märkida ka liiga ja võistlussari, kus osaleda soovitakse, näiteks karikavõistlused, meistriliiga või esiliiga. Täpne võistkondade arv, liigade koosseisud ja võistlussüsteem tehakse teatavaks septembri esimese täisnädala jooksul. Ühtlasi toimub siis ka karikavõistluste paaride avalik loosimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles