Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Pühapäeval algab toidukuu

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Karl Ander Adami

Septembris toimuva toidukuu jooksul leiab aset üle 30 kodumaisele toidule pühendatud sündmuse ja festivali.

Mullu külastas Eesti toidu kuu sündmusi ligi 65 000 inimest.

„Eesti toidu kuu avatakse tänavuse Merekultuuriaasta puhul Koguva sadamas, kus nii Saare- ja Muhumaa kui ka mandri kokad pistavad rinda kodumaise kalaga,“ ütles Eesti toidu kuu projektijuht Kadi Raudsepp. „Kokkade meeskondade ülesandeks on valmistada erinevatest kodumaisest kaladest kaasaegne sadamatoit.“

Eesti toidu kuu kestab septembri algusest oktoobri keskpaigani ja see avatakse ametlikult 4. septembril kell 13 Muhumaal Koguva sadamas. Eesti toidu kuu raames toimub üle Eesti enam kui 30 festivali, laata, näitust, messi ja konverentsi. Samuti on Eesti toidu kuu puhul tulnud üle 70 eripakkumistega välja Eesti toidutee võrgustikku kuuluvad restoranid ja toidukohad. Eesti toidutee ühendab peamiselt maapiirkondade toidupakkujaid, kes pööravad tähelepanu kohaliku toidu pakkumisele ning toidukultuuri edendamisele.

Mullu külastas Eesti toidu kuu sündmusi ligi 65 000 inimest.

Tagasi üles