Homme öösel võib temperatuur langeda 0 kraadini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raagus puu.
Raagus puu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Üle Baltimaade laieneb Skandinaavia ja Soome kohal olev kõrgrõhuala – piki selle idaserva ja Loode-Venemaa madalrõhuala lääneserva jätkub Eestisse külma õhu sissetung.

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel pilves selgimistega ilm, kohati sajab vähest vihma ja paiguti tekib udu. Puhub põhjakaaretuul 1-7, Virumaa rannikul kuni 10 m/s. Sooja on 4-9 ja rannikul kuni 13 kraadi. Maapinnal võib õhutemperatuur langeda paiguti 0 kraadi lähedale.

Peipsi järvel puhub põhjakaaretuul 1-6 m/s. Lainekõrgus on kuni 0,6 meetrit. Kohati sajab vähest vihma, nähtavus on mõõdukast heani ja kohati võib esineda udu. Sooja 10-12 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 11-14, rannikul kuni 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhjakaaretuul 1-6 m/s. Lainekõrgus on kuni 0,6 meetrit. Kohati sajab vähest vihma ja nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 12-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles