Kaemus: armastusega Hannes Võrnolt, kõigile tülitsejaile

Martin Pent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Internet

Võibolla on asi lihtsalt selles, et Hannes Võrno on juba piisavalt meelt lahutanud, et nüüd väga tõsistel teemadel rahva poole pöörduda, sealjuures üksi. Pullitegemine “Kreisiraadios”, õhtune saatekülaliste pinnimine “Kahvlis”, pinge kruvimine miljonimängus – kas oligi ehk see edu Eesti ühe ikoonilisema saatejuhi pisitasa iseendaga tülli ajanud?

Noor teatrihuviline, kes Võrno mineviku vägitegusid ei mäleta ja tema uurimist elik sisekaemust näha sai, võib “Kreisiraadiot” ilmselt imestades vaadata: vahi, see mees võis ka niivõrd muretult lõõpida! Mitte et huumor ja Võrno üksteisest lahku oleksid kasvanud, kuid kahtlemata on aastatega lisandunud mingi mõõde.

Ja arusaadavatel põhjustel: ega saagi ju post-Afganistani Võrno olla sama mees, kes ta oli enne seda, täpselt nagu iga tema saatusekaaslanegi, kes võtnud nõuks läbi käia maapealsest põrgust, et naasta Maarjamaale ning tunnistada: ei ole see elu siin nii hull midagi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles