Kantud rõivaste äraandjad võivad saada ka boonuseid

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viies oma rõivad poodi Sõbralt Sõbrale, saad vastutasuks kupongi, mille eest ulatatakse tass kohvi ja saiake.
Viies oma rõivad poodi Sõbralt Sõbrale, saad vastutasuks kupongi, mille eest ulatatakse tass kohvi ja saiake. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Kui rõivast enam endal mingil põhjusel kanda ei passi, siis ei pea neid prügimäele saatma, vaid võimalus on ka teiseks tarvitusringiks, kus korralikud esemed võivad leida uue kandja ning rikutud suunatakse ümbertöötlemisse.

Kui seni oli Rakveres võimalik oma korralikke rõivaid viia näiteks Taaskasutuskeskusesse või suurte perede ühingule, siis nüüd on lisandunud võimalusi, kus toojale ei öelda vaid “aitäh”, vaid pakutakse ka boonust.

Kasutatud rõivaid on võimalik ära anda näiteks H&Mi kauplustes, ka Rakvere poes on kassade juures kogumiskastid. Tänutäheks saab riiete loovutaja allahindluskupongi, millega kaasneb praegu soodustus 10 protsenti ehk ta võib H&Mi kauplusest ostetavale esemele saada kümneprotsendilise soodustuse. Päevas väljastatakse ühele inimesele maksimaalselt kaks kupongi ning kotiühikuks loetakse ühte tavalist ostukotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles