Libedus ja ebaõnn röövisid esikoha

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallimehed olid avapäeval kuivast kruusast libedaks muutunud teedega kimpus.
Rallimehed olid avapäeval kuivast kruusast libedaks muutunud teedega kimpus. Foto: Ray Põder

Eesti autoralli meistrivõistluste viimasel etapil Silveston 49. Saaremaa rallil toimus laupäeval seitse kiiruskatset. Rallipaar Rainer Aus ja Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo IX) võitsid üldarvestuses kolmanda ja klassis N4 teise koha.

“Esimesel päeval olid jube muutlikud olud. Tee oli päris libe,” ütles Rakverest pärit Simo Koskinen ja tunnistas, et kuiv tolmune kruusatee muutus iga järgneva sõitja järel järjest paremaks. “Ei saanud hoogu üles. Konkurendid olid nii palju nobedamad.”

Esimesel võistluspäeval sõidetud tulemused asetasid Ausi ja Koskineni viiendale kohale. “Järgmisel päeval saime viiendana rajale. Esimestel on alati teepuhastaja roll. Konkurendid tulid pärast meid ja olid kõvasti paremas olukorras – tee oli puhtam. See oli näha ka aegadest. Saime katsel üle kuue sekundi peksa,” rääkis kaardilugeja Simo Koskinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles