Kaks aastat tagasi otsustasid Eleri Nickson ja Siim Soots Virumaal toidukomplekte tootma hakata. Nüüdseks on nende road jõudnud juba suurte poodide lettidele.
Tellijale
Haljala külje all valmivad Eesti esimesed ravioolid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleri Nicksoni sõnul sündis idee järgmiselt: ta oli kümme aastat Suurbritannias elanud, kus toidukomplektid on tavapärased, Eestisse kolinud, kohtas ta toidulettidel peamiselt kartulist-kastmest koosnevat valmistoitu. Tallinna Itaalia restorani Controvento peakokk Siim Soots leidis samuti, et tervislikku ja kiiresti valmivat toitu on poodidest pea võimatu leida. Noored otsustasid tegutsema hakata. 2014. aastal registreeriti oma firma Elsoots Production OÜ, mis kasutab kaubamärki FINEDINE. Siim Soots mõtles välja Itaalia köögil põhinevad retseptid ning siis tuli lahendada kõige keerukam probleem.