Kalju peab tiitlilootuste säilitamiseks täna taas Tarva üle mängima

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarvas kollases.
Rakvere JK Tarvas kollases. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Nõmme Kalju FC ja Rakvere JK Tarva avavaatus Hiiu staadionil oli laupäeval ääretult meelelahutuslik. Kaks meeskonda on ninapidi taas koos juba täna, kohtumise avavile kõlab Rakvere kunstmurustaadionil kell 19.

Kalju sai nädalavahetusel sooritada lausa kolm penaltit, millest suurepärase mängu teinud väravavaht Marko Meerits ühe siiski tõrjuda suutis. Kokkuvõttes jäi sellest siiski väheks, sest 2:0 võit jäi Hiiule.

Premium liiga tabelitipp on ääretult tihe – FC Infonet on kogunud 74 punkti, FC Flora ja FC Levadia võrdselt 72 punkti. Kalju jääb Florast ja Levadiast maha täpselt kolme punktiga, mis seni pidamata 21. vooru kohtumisega tasa proovitakse teha.

Tarva poolt jäävad kaartide tõttu mängust eemale Joonas Ljaš ja Elar Tovstik, Jaanus Kaasik.

"Laupäeval ei jäänud me Kalju vastu palju alla. Anname parima, et ka kodus nende elu võimalikult raskeks teha. Eesmärk on järelejäänud kohtumistes Rakvere publikut isukate esitustega rõõmustada," tunnistas Tarva peatreener Urmas Kirs.

"Laupäeval tuli võit üpriski raskelt, proovime teisipäeval paremini mängida kui tegime seda laupäeval. Loodame näha tribüünidel ka meie fänne," lisas Kalju väravavahtide treener Jüris Sahkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles