Kaitsevägi otsib taksosid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso.
Takso. Foto: Arvet Mägi

Aasta alguses käivitunud Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus kuulutas välja riigihanke, et leida kaitseväele kolmeks aastaks 832 000 euro eest taksoteenuse pakkujad. Lääne-Virumaal on teenust vaja 153 000 euro eest.

Taksoteenust tellitakse, et tagada Kaitseväe köökides töötava personali varahommikune ja õhtune transport elukohast töökohta ja töökohast elukohta seitsmel päeval nädalas vastavalt graafikule. Köögis töötav personal peab olema kohal 04:00–05:00 ja õhtul lõpeb tööpäev ligikaudu 20:00 kuni 21:30, selgub hanketeatest.

Samuti on taksoteenuse tellimise eesmärk tagada kaitseväe vajadusepõhine taksoteenus traditsioonilisel tööajal ning väljaspool seda, mis on pigem erandjuhus. Taksoteenust tellitakse pigem lühemate marsruutide läbimiseks, märkis keskus.

Hanke tulemusena soovib keskus sõlmida raamlepingu eeldatavalt kolme pakkujaga. Sõlmitav leping kestab 40 kuud ehk veidi enam kui kolm aastat ning selle eeldatav maksumus ilma käibemaksuta on 832 000 eurot.

Pakkumisi saab hankele esitada 13. märtsi hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles