Selge grupijuhi kampaaniat tervitasid Rakveres linnapea ja politseiprefekt

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaanias osalejad said projektijuht Teet Koljalilt kleepsu ja muid meeneid.
Kampaanias osalejad said projektijuht Teet Koljalilt kleepsu ja muid meeneid. Foto: Meelis Meilbaum

Selge grupijuhi kampaania tõi eile Rakveres Vaala keskuse juures end üles andma hulga autojuhte, kes soovivad sõidutada sõpru jaanipäeval turvaliselt peole ja koju. Registreerimispaigas käinud Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ning politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup tervitasid Kuku raadio algatust ja kiitsid kampaaniat.

Kuku raadio korraldatud ettevõtmine on muutunud aastate jooksul aina populaarsemaks. “Pooltes registreerimiskohtades üle Eesti püstitatakse igal aastal registreerimise rekord,” ütles Rakveres kaineid autojuhte registreerinud Kuku raadio toimetaja Rein Pärn. “Registreeringute arv oleneb ka ilmast, aga ikka tuleb juurde inimesi, kes muretsevad, kuidas turvaliselt koju saada. Miks mitte võtta juurde boonus – ja teised saavad pidutseda,” ütles ta.

Esmaspäevane registreerunute arv Paides oli Pärna sõnul lähedane suurlinnade tulemustele. Seal lunastas endale kaine grupijuhi nimetusega kaasneva diplomi ja kleepsu 179 autojuhti. Rakveres kogunes registreerunuid 116.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles