Rakvere võrgunoored krooniti kulla ja hõbedaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad tüdrukud koos treener Ellen Arose ja Soome meeste koondise peatreeneri Tuomas Sammelvuoga.
Võidukad tüdrukud koos treener Ellen Arose ja Soome meeste koondise peatreeneri Tuomas Sammelvuoga. Foto: Karin Vehma

8.–11. juunil toimus Soomes Vantaas 33. korda maailma suurim noorte võrkpalliturniir Power Cup, kus jõudsid medalikohtadele ka meie maakonna noored pallurid.

Tüdrukute D-vanuseklassis osales 56 võistkonda, kelle hulgast osutus parimaks Rakvere Spordikool. “Hästi vahva turniir oli. Tüdrukud mängisid superhästi,” kiitis treener Ellen Aros oma hoolealuseid, kes võitsid kõik 11 mängu. “Alguses olid lihtsad mängud, vahepeal oli raskeid mänge ka ja poolfinaalis ning finaalis oli jälle lihtne. See on hooajale ilus punkt,” kõneles Aros.

Spordikooli B vanuseklassi poisid krooniti hõbemedaliga. Alagrupist väljusid nad nelja võiduga esimestena. Vahegrupis kaotasid rakverlased tasavägise mängu järel Selverile. Edasipääsu poolfinaali tagasid 2:0 võidud Soome tänavuse meistri KauWi ja Kempele võistkonna üle. Võit igipõlise rivaali Raisio Loimu võistkonna üle 2:1 (23:25; 26:24; 15:9) viis Rakvere poisid finaali, kus vastaseks tuli teises poolfinaalis Selveri seljatanud VaLePa tiim, kes alistas Rakvere 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles