Euroopa parimad puuronijad on Rootsis ja Inglismaal

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeülesande käigus tuli Andrus Kokerovil (pildil) puu otsast alla tuua elektriliine imiteerinud trosside kohale riputatud nukk.
Päästeülesande käigus tuli Andrus Kokerovil (pildil) puu otsast alla tuua elektriliine imiteerinud trosside kohale riputatud nukk. Foto: Raido Nagel

Läinud nädalalõpul Hollandis Deventeris Euroopa puuronimise meistrivõistlustel debüteerinud Andrus Kokerov naasis võistlustelt 38. kohaga.

Arboristina töötav rakverlane jättis selja taha viis konkurenti.

Tosina naise hulgas saavutas Kerdi Varm Viljandist 7. koha.

“Kokkuvõttes paneksin viie palli süsteemis endale hindeks kolme,” rääkis Andrus Kokerov. “Kõik asjad õnnestusid peaaegu, kuid igalt poolt jäi natukene, umbes pool minutit, vajaka.”

Mehe sõnul läks tal alades kõige paremini viskeliini harjutus, milles ta näitas 16. tulemust. “Viskeliin tuli hästi välja. Tavaliselt on see minu puhul nõrgem ja nõuab omajagu külma närvi,” lisas ta.

Oma silmaga tipptegijate ettevalmistust ja sooritusi jälginud Andrus Kokerov ütles, et Euroopa keskmikega kannatab edaspidi jõudu proovida küll. EM-ile pääsu üritab ta kindlasti ka tuleval aastal.

Euroopa meistriks krooniti tänavu rootslane Johan Pihl, kes edestas mullust tšempioni belglast Peter Vergote'i. Naistest võitis tiitli Josephine Hedger Suurbritanniast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles