Linnakodaniku muuseumis on maagilise muusika õhtu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Väänänen.
Timo Väänänen. Foto: Internet

Soome 100 ja Eesti 100 saavad ka Rakveres kenasti ja maagilises 17 võtmes vääriliselt tähistatud. MTÜ Tumemaine Tuli, Rakvere linn ja Rakvere linnakodaniku majamuuseum kingivad sel puhul Eestile ja Soomele mõnusa kontserdi linnakodaniku muuseumi aias. 17. juulil kell 17.17 astuvad üles Timo Väänänen Soomest ja Indrek Spungin Eestist.

Timo Väänänen on 43-aastane produtsent ja muusik, kes on loonud muusikat ligikaudu 30 aastat. Ta maalib oma muusikat südantlõhestava melanhoolia, ängi ja tumeda-sügava häälega. Indrek Spungin on vabakutseline muusik ja kirjutaja. Ise armastab ta mõelda endast kui poeedist, kes ei viitsi hommikuti tööle minna. Indrek Spungini ülesastumised on segu pseudofolgist, dadaluulest ja numbritest, millel ei saagi nime olla. Vahel, mõtteharjutusena, peab ta ennast tuviks ja toimib nii, nagu paindlik on. Vihmase ilma korral on kontsert siseruumides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles