Tänavune ööjooks stardib päevavalguses

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse Eesti Ööjooksu start.
Mulluse Eesti Ööjooksu start. Foto: Ain Liiva

12. augustil tuhanded jooksusõbrad Rakvere kesklinna silkama toova Eesti Ööjooksu põhidistantside stardid on sel aastal tavapärasest poolteist tundi varem ehk alates kella 20.

Põhidistantside (4 km, 10 km ja 21,1 km) stardid antakse Rakvere Keskväljakult, laste Mõmmijooksud toimuvad võistluskeskuse ees Kastani puiesteel ja need algavad kell 17.

Ühe olulisema muutusena seitsmendat korda toimuval suurüritusel osalejatele on sel aastal sisse viidud ka varajane stardimaterjalide väljastuse lõpp - kell 18. Korraldajad soovivad sellega vältida suurte inimhulkade kogunemist võistluskeskusesse vahetult enne starte ning tagada seeläbi igale osalejale väga heal tasemel teenindus.

"Juba keskpäevast on avatud Keskväljaku suur sporditurg ja toimuvad lastejooksud," märkis Eesti Ööjooksu peasekretär Riina Ignatov. "Lisaks on linna teenindusettevõtted valmis meie külalisi vääriliselt vastu võtma ja nende aega sisustama. Rakvere on väärt seda, et tulla meie linna juba varakult, parkida rahulikult auto, ostelda, käia söömas ning nautida linna kauneid parke, vallimäge koos linnusega ja tarva kuju."

Juuli lõpuks oli Eesti Ööjooksule registreerunud üle 7100 osaleja nii Eestist kui ka välismaalt. Korraldajate sõnul on Eesti Ööjooksu poolmaratonile saadaval veel alla 200 pääsme ning kõige populaarsemale, 10 km distantsile vähem kui 500 kohta.

Osalejaid ootavad 8000 spetsiaalset Nike'i dri-fit-jooksusärki ja 6000 medalit, Mõmmijooksudel kaasa löövatele lastele komplekteeritakse 900 kinkekotti.

Kokku oodatakse 12. augustil Rakverre sportlikult aega veetma umbes 8000 inimest. Veebipõhine registreerimine on avatud veel kuni 8. augustini. Lisainfot saab Eesti Ööjooksu veebilehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles