Tänukiri: Heade inimeste kingitused abivajajatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana. Pilt on illustratiivne.
Jõuluvana. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Ikka on nii, et mida lähemale jõuludele, seda suuremaks läheb soov aidata abivajajaid. Tekkis mõte teha vahva kingipakk neile, kes seda sellel aastal muidu võib-olla kuuse alt ei leiaks.


Koostöös Lääne-Virumaa ja Hiiumaa sotsiaaltöötajatega saime perede nimekirja, kus märgitud pereliikmete arv ja vanused. Mõni sotsiaaltöötaja oli näinud rohkem vaeva ja uurinud välja, millest pere kõige suuremat rõõmu tunneks.
Üritusest rääkisime sõpradele ja sugulastele ning loodud sai ka lehekülg “Väike heategu” Facebookis, kust sai infot nimekirjade ning kõige muu kohta, mis päevakorda kerkis.
Meie väga suureks ja meeldivaks üllatuseks on palju häid inimesi, kes kõik olid valmis kingitusi tegema. Osavõtjaid oli nii Tallinnast, Tartust, Hiiumaalt kui ka Rakverest.
Tahame väga-väga tänada kõiki osalejaid, kuid eriti täname Rakvere linna algkooli õpilasi, kes loobusid endale kalliks saanud korralikest mänguasjadest, huvitavatest raamatutest, põnevatest lauamängudest, riietest ja muust. On väga armas, kui laps annab ära talle midagi nii tähtsat, et teistelgi oleks hea.
Abikäe ulatas meile ka Petrone Print, kes andis kauneid värviraamatuid ja toredaid raamatuid.
Kokku tuli pakke palju ja kindlasti saavad kõik nimekirjas olnud endale natuke rõõmsamad jõulud vahva kingituse näol – olgu selleks siis soe tekk või talveriie, mõni maiustus, mänguasi, sporditarve, uus pott või talveks vajalik mütsi-salli komplekt.
Veel kord suur-suur aitäh kõigile, kes meiega ühinesid, ja samuti sotsiaaltöötajatele, kes olid lahkesti nõus pakid abivajajateni toimetama.
Rõõmsat jõuluaega ja uute heategudeni!

Kaari ja Kadri

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles