Noortele maadlejatele taas rikkalik medalisaak

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus juunioride meistrikulla võitnud Taaniel Piiskoppel (punases).  Fotol on võistlushetk mulluselt Tapa maadluspäevalt.
Pärnus juunioride meistrikulla võitnud Taaniel Piiskoppel (punases). Fotol on võistlushetk mulluselt Tapa maadluspäevalt. Foto: Arvet Mägi

Nii maadluskuulsuse Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel kui ka Eesti juunioride meistrivõistlustel olid heas hoos Lääne-Virumaad esindanud matimehed.



Läinud laupäeval võistlesid Lääne-Virumaa noored maadlejad Tallinnas 24. Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel kreeka-rooma ja naistemaadluses. Võistlustele lisasid rahvusvahelist kaalu Läti, Soome ja Venemaa spordiklubide maadlusnoored.

Noorimas vanuseklassis (sündinud 2003. a ja hiljem) saavutasid Tapa spordiklubi (SK) poisid kolm teist kohta: Helmut Mitrovski kaalukategoorias kuni 29 kg, Kalle Laisarv kehakaalus kuni 32 kg ja Ats Pajula kaalukategoorias üle 40 kg.

Keskmises vanuseklassis (sündinud 1999. aastal ja hiljem) maadlesid medalile taas Tapa spordiklubi poisid. Esikoha võitis kehakaalus kuni 39 kg finaalis maadelnud Jegor Jakovlev, hõbeda sai kehakaalus kuni 50 kg osalenud Georg Jakimainen ning pronksi üle 50 kg kehakaalus võistelnud Joan Taa­niel Ševtsov.

Kõige vanemas võistlusklassis (sündinud 1995. aastal ja hiljem) toodi maakonda kaks hõbedat: Jevgeni Hamidžanov (Väike-Maarja RSK) oli teine kaalukategoorias kuni 46 kg ja Kevin Baumann (Kadrina SK) kehakaalus kuni 76 kg.
Naistemaadluses oli kaalukategoorias kuni 55 kg võidukas Tapa SK esindaja Olga Koroleva, teisele kohale tuli Tuule Sireli Mäe (Sakura SK) Tudust. Kaalukategoorias kuni 60 kg oli kolmas Tapa spordiklubis harjutav maadlusneiu Lisbeth Vinter ning kehakaalus üle 60 kg Pathricia Matso (Sakura SK).

Võistkondlikus arvestuses sai Tapa spordiklubi K. Palusalu spordiklubi ja Liepaja esinduse järel hinnatava kolmanda koha, Väike-Marja RSK oli 18. ja Kadrina spordiklubi 19. kohal.

Nädal varem selgusid Pärnu spordihallis Eesti juunioride meistrid kreeka-rooma maadluses. Lääne-Virusse tuli kaks meistritiitlit: kehakaalus kuni 60 kg maadles kullale Kadrina noormees Taaniel Piiskoppel, kehakaalus kuni 120 kg võitis kirkaima medali Tapa spordiklubi esindaja Elari Piksar.

Hõbedaga leppisid finaalis maadelnud Jevgeni Hamidžanov kaalukategoorias kuni 50 kg, Kevin Baumann kehakaalus kuni 74 kg ning Maick Meibaum (Kadrina SK) kaalukategoorias kuni 84 kg.

Pronksi pälvisid Rakvere võistleja Simo-Johannes Korka kehakaalus kuni 50 kg ja Väike-Maarja noormees Anatoli Larionov kehakaalus kuni 60 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles