Maret Ani mängis Marbella turniiril poolfinaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani
Maret Ani Foto: Toomas Huik

Marbellas peetaval 500 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril naispaarismängus koos tšehhitar Renata Voracovaga poolfinaali jõudnud Rakvere profitennisist Maret Ani pidi ligi kaks tundi kestnud võitlusliku kohtumise järel leppima Poola duo Klaudia Jans - Alicja Rosolska paremusega.

Esimese seti kaotasid Ani ja Voracova 6:7, teise suutsid 6:3 võita, kuid otsustavas kiires profisetis, mida kasutatakse paarismängus, jäid poolatarid skooriga 10:3 peale.

Avaringis võitsid Ani ja Voracova tulemusega 3:6, 6:3, 10:7 Kaia Kanepi ja Tsvetana Pironkova ning teises 7:6 (7:5), 7:5 prantslannad Severine Bremondi ja Pauline Parmentieri.

Marbella turniiril näitas Maret Ani (WTA 92) võitluslikku mängu ka üksikmängus, kus jäi napilt tulemusega 5:7, 5:7 alla kohalikule tennisistile hilisemale finalistile Carla Suarez Navarolle (WTA 34). Navarolle kohtub finaalis Jelena Jankoviciga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles