Lääne-Viru maadlejad olid tiitlivõistlustel hoos

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina SK maadleja Taaniel Piiskoppel.
Kadrina SK maadleja Taaniel Piiskoppel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Põltsamaal selgusid veebruarikuu algul Eesti meistrid kreeka-rooma ja vabamaadluses ning naistemaadluses. Lääne-Virumaa sportlased tõid koju üheksa medalit: kaks kulda, kolm hõbedat ja neli pronksi.

Meistrikulla pälvisid Epp Mäe (Sakura SK) naistemaadluse kaalukategoorias kuni 72 kg ja Taaniel Piiskoppel (Kadrina SK) kreeka-rooma maadluse kehakaalus kuni 55 kg.

Hõbedale maadlesid Olga Koroleva (Tapa SK) naistemaadluse kehakaalus kuni 63 kg ja Tuule-Sireli Mäe (Sakura SK) kuni 55 kg ning Dmitri Gorjuško (Tapa SK) kreeka-rooma maadluse kaalukategoorias kuni 60 kg.

Pronksi said Erika Treiman (Rakvere) ja Lisbeth Vinter vastavalt naistemaadluse kaalukategooriates 72 kg ja 63 kg, kreeka-rooma maadluses olid pronksmedalit väärt Tapa SK maadlejad Elari Piksar kehakaalus kuni 96 kg ja Mihkel Allikmäe kuni 120 kg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles