Kõige enam suhtleb Virumaal valijatega Kristiina Ojuland

, Reformierakonna arendusjuht Lääne-Virumaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Raigo Pajula

24. aprillil Virumaa Teatajas üllitatud Katrin Kuljuse artiklis "Muuga rahvas võitleb postipunkti sulgemise vastu" esineb ilmselgeid vastuolusid, mis viita­vad kas ajakirjaniku tegemata kodutööle või Muuga Maanaiste Seltsi Eha esinaise Ilma Lausvee äärmisele pahatahtlikkusele informatsiooni edastamisel.


Ei tahaks ma uskuda kumbagi varianti ja seetõttu kasutan võimalust olukorda selgitada, eriti osas, mis puudutab riigikogu ase­esimehe ja europarlamendi saa­dikukandidaadi Kristiina Oju­landi kontakte oma valijatega.



Kristiina näol on tegu vaieldamatult oma valijatega kõige ti­hedamini suhtleva riigikogu saa­dikuga Lääne-Virumaal.



Kord kuus toimub kodanike vastuvõtt ja raadiosaade reformierakonna Rakvere kontoris ja lisaks on Kristiina kord nädalas vähemalt maakonnas liikumas, aidates lahendada erinevate kogukondade probleeme.



Samuti on Kristiina telefon alati avatud kõigi Lääne-Virumaa kodanikele nii murede kui rõõmude jagamiseks.


Laekvere vallas, sealhulgas ka Muugal, on toimunud mitu koh­tumist kohapealse reformierakonna initsiatiivil Laekvere valla rahvaga.



Ojulandi nõu­niku Andrus Viksi sõnul on Muuga Maanaiste Seltsi Eha esinaine korduvalt suhelnud Ojulandiga telefoni teel ning kohtunud temaga ka pärast valimisi.



"Viimane suurem kohtumine toimus täpselt aasta tagasi aprillis Muuga spordihoones, mille kohta on ka protokolliline kinnitus olemas," on Viks kindel, et artiklis avaldatu ei vasta tõele.



Samuti toimus kohe vahetult pärast toonast koosolekut Muuga rahva väljasõit riigikogusse, millel osales ka proua Lausvee. Seetõttu on tema poolt vale väita, et ta ei ole riigikogu valimise järel Kristiina Ojulandiga kohtunud.



Teades omalt poolt Kristiina ääretult kohusetundlikku suhtumist oma töösse ja valijatesse, ei pea ma õigeks leheveergudel ebatäpse informatsiooni avaldamist. Olen kindel, et igale probleemile on olemas lahendus, kuid kindlasti mitte läbi ebaausate võtete.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles