Rakveres tuleb “Euroopa öö”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvalaulik Contra ehk Margus Konnula.
Rahvalaulik Contra ehk Margus Konnula. Foto: Elmo Riig / Sakala

8. mail kell 19 algab Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogus europarlamendi saadikukandidaatide valimisdebatt ehk "Euroopa öö". Debatil osalevad kõrvuti nii suurte erakondade esindajad kui üksikkandidaadid.


Debatti modereerib Urmas Vaino, oma laule esitab rahvalaulik Contra.

"Euroopa ööl" osalevad Ivari Padar (ESDP), Kristiina Ojuland (Eesti Reformierakond), Anto Liivat (Eestimaa Rahvaliit), Vilja Savisaar (Keskerakond), Tunne Kelam (Isamaa ja Res Publica Liit), Andres Toome (Eesti Kristlikud Demokraadid) ning üksikkandidaadid Indrek Tarand ja Martin Helme.

Üritusele eelnevalt on kõigil kandideerivatel erakondadel ja üksikkandidaatidel võimalus jagada Euroopa Parlamendi valimistega seonduvaid kampaaniamaterjale.

Debatt kestab orienteeruvalt 2-3 tundi, oodatud on kõik huvilised.

Raamatukogu on seoses "Euroopa ööga" erakorraliselt avatud kuni 20 (ilukirjanduse osakond). 8. mail, ajavahemikus 18-20, on võimalik hilinenud raamatuid tagastada viivist tasumata.

Erialakirjanduse osakond on avatud ürituse lõpuni, et kõigil huvilistel oleks ligipääs Euroopa Liitu puudutavatele materjalidele kogu debati vältel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles