Mõttetalgute vastu valitses kesine huvi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõttekoda Lääne-Viru maavalitsuses.
Mõttekoda Lääne-Viru maavalitsuses. Foto: Aarne Mäe

Eilsed mõttetalgud olid rahvarohkuselt üsna tagasihoidlikud, üheks suurima osavõtuarvuga kojaks kujunes maavalitsuse koda, millega registreeritute vähesuse tõttu ühines Rakvere rahvamaja mõttekoda.


Rahvamaja kojavanem Andres Jaadla avaldas kahetsust vähese huvi üle mõttetalgute vastu.
1. mai mõttetalgutel tuli Rakveres kokku viis, maakonnas 38 mõttekoda.

Oma tervituse talgulistele lähetas ka president Ilves, kes ütles muu hulgas, et osalejate arvul pole suuremat tähtsust. "Kas miljardi elanikuga riigis tehakse targemaid otsuseid, kui tehakse seal, kus rahvast veidi üle miljoni? Kas on üldse mõtet mõtteid loendada?" arutles riigipea.

"Tähtis on, et me tahame ühendada oma vaimujõu, et me mõtleme oma kodukohale, oma riigile ja kõigele sellele, kuidas teha elu Eestis paremaks."

Kokku avasid eile hommikul uksed 527 mõttekoda, sealhulgas oli 409 ametlikku mõttekoda, 85 omaalgatuslikku, 16 virtuaalset ja lisaks neile 17 koda 12 välisriigis. Registreerunuid oli 1. mai hommikuks 7340 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles