Tenniseproff kosutas vaimu Mustojal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani
Maret Ani Foto: Ave-Katri Pargi/Virumaa Teataja

"Väga mõnus, üle kümne aasta sain suvel nii pikalt Eestis paigal olla ja puhata," tunnistas Itaalias treeniv Rakvere profitennisist Maret Ani pärast kolmenädalast peesitamist perekonna mereäärses suvekodus Mustojal.

Itaalias peatselt algavate tree­ningute tarvis kogus ta enda sõnutsi küllaga reipust ja ko­su­tas vaimu pereliikmetega suheldes ja üheskoos toimetades.
"Tegin aiatöid, olin ehituse juures abiks, jalutasin õhtuti mererannas, mängisin õe- ja vennalastega, aitasin emal juubelisünnipäeva pidu korraldada," loetles Maret Ani oma tegemisi. "Tennist käisin mängimas Võsul vaid ühe korra."

Pikka puhkust sai Maret Ani endale lubada seetõttu, et oli veidi tervisega kimpus: Wimbledoni turniiril muruväljakul mängides lõi vana häda, krooniline põletik paremas põlves, välja ning jalg vajas puhkust.

"Nüüd tuleb välja, et vajab ka ravi, üritasin vahepeal jooksma hakata, aga läks hullemaks, Itaaliasse jõudes ongi esimene käik arsti juurde," tunnistas täna Itaaliasse naasev Ani.
Alanud nädalal teeb ta otsuse, millistest turniiridest kavatseb järgmistena osa võtta. Kas nende hulgas on ka suurturniir US Open, pole veel selge. Mängida üritab ta sel hooajal aga novembrikuuni välja.

"Kõige tähtsam on tervis korras hoida, sest uuel aastal tuleb ju maailmaliiga mängudes naiskonnaga taas Eesti eest seista, ootan neid mänge põnevusega, treenin neile mõeldes," lisas Maret Ani. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles