Epp Mäe läheb MMil pronksilahingusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Erakogu

Türgis Ankaras peetavatel maadluse juunioride maailmameistrivõistlustel on kolmest Eesti koondisesse kuuluvast läänevirulasest pronksmedaliheitlusse asumas Tudu maadlusneiu Epp Mäe.

Epp Mäe kohtus täna (reede) hommikul naistemaadluse kehakaalus kuni 72 kg esimeses ringis selle aasta Euroopa juunioride meistri venelanna Natalja Vorobjovaga ning jäi alla 0-2 (0-5, 0-3). Et venelanna jõudis finaali, siis sai Epp võimaluse lohutusringis maadelda mongoollannaga, keda ta võitis.

Nüüd seisab Epul õhtul kell seitse ees matš mulluse Euroopa juunioride meistri Pekingi olümpiamängude 12. koha omaniku ukrainlanna Oksana Vaschukiga. Kui Epp selle vastasseisu võidab, teenib ta pronksi, kui kaotab, siis on MMil viies. Kokku osaleb selles kehakaalus 20 võistlejat.

Lääne-Virumaa matimehed, Kadrina noormees Siim Abner ja Tapa spordiklubi võistleja Dmitri Gorjuško on võistluse MMil juba lõpetanud. Siim Abner sai kreeka-rooma maadluse kehakaalus kuni 60 kg 28. koha, Dmitri Gorjuško oli kehakaalus kuni 55 kg 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles