Rakvere saab juba teise positiivse lisaeelarve

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26,5 miljonit krooni laekub keskkonnainvesteeringute keskusest Rakvere linna eelarvesse Ussimäe prügila sulgemiseks.
26,5 miljonit krooni laekub keskkonnainvesteeringute keskusest Rakvere linna eelarvesse Ussimäe prügila sulgemiseks. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Linnavalitsus esitas volikogule juba teise selle aasta positiivse lisaeelarve, mille tulemusena suureneb linna eelarve 33 miljoni krooni võrra. 4,3 miljonit krooni laekub eelarvesse ühtekuuluvusfondist viadukti projekteerimise kulude katteks ning 26,5 miljonit krooni keskkonnainvesteeringute keskusest Ussimäe prügila sulgemiseks.


Ülejäänud 2,2 miljonit moodustavad majandustegevusest saadud lisatulud, sihtotstarbelised toetused, eraldised tasandusfondist ning linna finantsvahenditest laekuv intressitulu.



Kulude poolelt on suuremateks muudatusteks loomade varjupaiga tegevuskulude katteks täiendavad 150 000 krooni ning toimetulekutoetusteks 1,4 miljonit krooni.



Tulenevalt toetuse vajajate kasvanud hulgast on suurendatud tasuta koolitoidu, hoidmistasu, huvihariduse ja ühekordsete toetuste vahendeid.



"Eelarve kasvu taga on peamiselt saadud eurotoetused. Samuti oleme suurendanud sotsiaaltoetustele minevaid summasid, sest majanduslikult keerulisel ajal on abivajajaid rohkem," ütles Rakvere abilinnapea Rannar Vassiljev.



Kui volikogu eelarvemuudatuse vastu võtab, siis on Rakvere selle aasta eelarve üle 310 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles