Antropov ja Veispak võitsid esiliigaturniiri

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Antropov
Artur Antropov Foto: Meelis Meilbaum

Rakverlased Artur Antropov ja Randar Veispak võitsid Eesti tennisekarikavõistluste esiliiga paaristurniiril kolm esikohta ning osalevad aasta lõpu masters-turniiril kaheksa Eesti tugevama paari hulgas.


Viimased kaks paaristurniiri lõppesid septembris ning mõlemal said Antropov ja Veispak esikohakarika.



Antropov ja Veispak mängivad koos esimest aastat ning tulemuste põhjal tundub, et koostöö klapib. Enne seda pole nad paaristurniiridel osalenud. Küll aga on Artur Antropov tulnud korduvalt maakonna meistriks üksikmängus.



Antropovi sõnul oli võistluste tase väga tugev ning vastas olid kunagised profid, näiteks finaalis oli üheks vastaseks endine äss Rein Karolin.



Artur Antropov, kes kuulub Rakvere tenniseklubi juhatusse, tegeleb ka sellega, et Rakverre kerkiks tennisehall. "Kõik on aru saanud, et seda on vaja, ning praegu käivad läbirääkimised projekteerijaga," ütles ta. Tennise sisehalli asukohaks on valitud Karja tänava ja Rägavere tee nurk.



Rakvere tenniseklubis on taas tunda elavnemist, praegu kuulub klubisse umbes 40 liiget.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles