Rahvaliit kaalub kosilasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Rahvaliit.
Eestimaa Rahvaliit. Foto: .

Üleeile kogunenud rahvaliidu juhatus otsustas anda rahvaliidu maakonnakonverentsidel oma liikmetele vaagimiseks kolm valikut: rahvaliidu tulevik iseseisva erakonnana, võtta vastu keskerakonna ettepanek või moodustada uus tugev sotsiaalne jõud koostöös sotsiaaldemokraatide ja rohelistega.

Novembri alguseni toimuvad 17 rahvaliidu maakonnaühenduse ja linnaühenduse konverentsi, kus erakonna kohalikud liikmed arutavad erakonna tuleviku üle, sealhulgas võimaliku ühisosa ja koostöö üle teiste erakondadega. Rahvaliidu volikogu esimees Vello Tafenau ütles, et kosilasi on neil hirmus palju, ent rahvaliit ise pole kedagi välja pakkunud.


"Pealegi on rahvaliidu valimistejärgset seisu veel vara hinnata. Kaotasime küll mõnevõrra positsiooni, aga ega meie seis nii hull ka ei ole, et pea ees tormata. Meil on 9000 liiget ja arutame inimestega kohtadel," rääkis Tafenau.


Maakonnakonverentside otsused võetakse kokku rahvaliidu 9. novembril toimuval volikogu istungil.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles