Nädalavahetus tõi kokku tuhandeid laadalisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere vanavaralaadal pakuti kaasalöömisvõimalust nii suurtele kui väikestele ning müügiks oli kraami suuskadest kuulipildujani.
Rakvere vanavaralaadal pakuti kaasalöömisvõimalust nii suurtele kui väikestele ning müügiks oli kraami suuskadest kuulipildujani. Foto: 2 x Meelis Meilbaum/Erki Varma

Nädalavahetusel peeti Rakveres mitut laata, mis meelitasid ilusa ilmaga pakutavat kaupa uudistama ja niisama laadamelust osa saama tuhandeid inimesi.

Kõige rahvarikkam oli laupäeval linna piiril Rägavere teel asuval heinamaal toimunud Rakvere vanavara- ja sügislaat. Laada korraldaja Tarmo Tänav­otsa sõnul käis laadal ligikaudu 1500 külastajat ja oma kraami pakkus 80 müüjat.

Tegu on uue laadakohaga, kus laata peeti esimest korda. Varem on seda platsi kasutanud oma õppesõitudeks Rakvere Autokool, mille omanik Tänavots on. Korraldaja hinnangul läks esimene laat igati korda ega jää kindlasti viimaseks. “Edaspidi on plaanis laata korraldada kaks korda aastas – kevadel ja sügisel,” rääkis Tänav­ots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles