Saalihokinaised said MMil viienda koha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihokimängija Kristi Lööper(punases) andis suure panuse koondise esitusse.
Saalihokimängija Kristi Lööper(punases) andis suure panuse koondise esitusse. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti naiste saalihokikoondis, kuhu Lääne-Virumaa palluritest kuulusid Riive Tamm, Krista Lepik ja Geidi Kruusmann Tamsalu EBE ning Sirli Nellis ja Kristi Lööper Jäneda naiskonnast, lõpetas Rootsis peetud maailmameistrivõistluste (MM) B-divisjoni finaalturniiri viienda kohaga.



Esimest korda saalihoki MMi finaalturniiril võistelnud eestlannad said oma alagrupis kahe võidu, ühe kaotuse ja ühe viigiga Saksamaa ja Ungari järel kolmanda koha ning edasi poolfinaali ei pääsenud. Kohamängus alistati suurelt tulemusega 7:1 Hollandi naiskond ning see andis B-divisjonis viienda koha, MMi üldarvestuses aga 15. koha.

Viimase kohtumise resultatiivseim oli kübaratriki (kolm väravat) teinud läänevirulane Kristi Löö­per. Tema klubikaaslane Sirli Nellis lõi ühe värava.

Ründemängija Kristi Löö­per kasvatas koondise skoori teisteski kohtumistes: võidumängus (12:1) Kanada vas­tu lõi ta kaks, napi 6:7 kao­tusega lõppenud kohtumises Ungariga samuti kaks väravat. Sirli Nellis sai käe val­geks avakohtumises Jaapaniga, mis võideti 11:0. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles