Korvpallikarikale heitlevad Tamsalu ja Simuna

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simuna Ivax.
Simuna Ivax. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna algusega kell 18 Rakvere spordihallis algavas finaalheitluses Lääne-Virumaa korvpallikarikale on vastamisi esimest korda nii kaugele jõudnud Simuna Ivax ja paljukordne karikaomanik Tamsalu Los Toros/Agrovarustus.


Finaal tõotab tulla põnev, sest Tamsalu Los Toros/Agrovarustus on väheseid meeskondi, kes tänavu HAT Auto Lääne-Viru korvpallimeistrivõistlustel Simuna Ivaxile tõsiselt hambaid näidanud. Kahe meeskonna tänavuses seni ainsas vastasseisus said simu­nalased novembris võõrsil raske 69:66 võidu.



Simuna Ivaxiga seondub üks huvitav fakt: nimelt liigub Ivax maakonna uue kaotuseta mängude rekordi suunas, mis on seni sama kandi teise meeskonna Artis­toni käes. See võistkond suutis 2007. aasta kevadest 2009. aasta sügiseni püsida kaotuseta 25 mängu järjest.



Ivax on karika- ja meistrivõistluste kohtumistes kokku püsinud kaotuseta 22 mängu.



Kas Tamsalu Los Toros/Agrovarustus suudab peatada Simuna Ivaxi võitude tee ja kroonitakse viiendat aastat Lääne-Virumaa karikavõitjaks või saab selle au osaliseks esmakordselt ajaloos hoopis Ivax, see selgub täna õhtul.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles