Maanteeinfokeskus hoiatab sõidukijuhte tuisu eest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Иллюстративное фото
Иллюстративное фото Foto: Peeter Langovits

Maanteeinfokeskuse andmetel võib neljapäeval esineda tugevat tuult ja pinnatuisku, mistõttu on nähtavus piiratud ja autojuhid peaksid seetõttu olema ettevaatlikud.


Infokeskuse teatel tuleks sõidukijuhtidel jõululaupäeval liigeldes arvestada ka lumiste teeoludega kõrvalteedel.

Neljapäeva varahommikul enne kella 6 oli eelmisel päeval Lõuna-, Kagu- ja Ida-Eestit haaranud ulatuslik lumesadu vaibunud, kuid mitmel pool esines väga tugevat tuult ja pinnatuisku.

Ida- ja Lääne-Virumaa ning Järva, Jõgeva ja Tartu maakonna teed olid varahommikul peamiselt soolalumesegused ning teedel esines tuisuvaalusid ning kohati ka libedust. Põlva, Võru ja Valga maakonna teed olid lumised. Kõikjal töötasid lume- ja libedusetõrje masinad. Kõrvalteed on Kagu-Eestis kohati tuisulume tõttu raskesti läbitavad.

Lääne-Eestit kolmapäevane suur lumesadu ei puudutanud ning suuremad riigimaanteed olid neljapäeva varahommikul valdavalt soolaniisked või -märjad, kuid metsavahelistel lõikudel esines libedust ja musta jääd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles