Silberauto andis koolile kasutuseks väikebussi

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Jaan Malmberg saab nüüd noori sportlasi selle Mercedes Benz Vitoga võistlustele sõidutada.
Rakvere gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Jaan Malmberg saab nüüd noori sportlasi selle Mercedes Benz Vitoga võistlustele sõidutada. Foto: Aarne Mäe

Silberauto Rakvere esindus andis kuni kooliaasta lõpuni Rakvere gümnaasiumile kasutada noortepäraselt kujundatud kaheksakohalise väikebussi Mercedes Vito, mida kasutatakse muu hulgas koolilaste võistlustele sõidutamiseks.


Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Jaan Malmberg ütles, et selle bussiga käidi juba läinud nädalavahetusel koolispordiliidu võrkpallivõistlustel Paides, kust toodi esikoht.



Rakvere gümnaasiumi direktor Aivar Part on väikebussi üle väga õnnelik, sest seni tuli buss väljasõitudeks väljast rentida, mis läks palju kallimaks.



"Kindlasti kasutatakse seda autot meie kooli väiksemate spordivõistkondade sõidutamiseks võistlustele, aga näiteks suusaveerandil saame seda kasutada iga päev, et aidata väiksemaid lapsi suuskadega kohale tuua," lausus Part.



Iseäranis on ta sellise võimaluse üle üllatunud, sest ettevõtjatel on niigi rasked ajad.



ASi Silber­auto Rakvere esinduse juht Rein Palm, kes ise Rakvere gümnaasiumi vilistlane, ütles, et mõte auto oma kunagisele kodukoolile kasutada anda tekkis salongi avamisel, kui neil esines "Laululahingus" laineid löönud Rakvere gümnaasiumi segakoor.



"Praeguses majandusolukorras on kärped puudutanud tugevalt just haridust ja huvitegevust, loodetavasti on see koostööprojekt raskel ajal abiks õiges kohas," ütles Palm, kelle teada pole automüüjad enne haridusasutustele sellisel moel autot kasutada andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles