Repliik: Oma Eesti asi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Haavajõe.
Kadri Haavajõe. Foto: Arvet Mägi

Olen sõpradele kinke või endale midagi vahvat otsides mitmel korral mõelnud, et kus on meie oma Eesti asjad, ehted, fotod, taaselustatud asjad.


Et oleks võimalik osta kõike, mis oma kätega tehtud, ilma et peaks raha paigutama massikaupa, milles kvaliteeti, iseloomu ja südant vähe. Neid kohti muidugi on, aga mitte piisavalt.

Hiljuti alustas tegevust Disainimaja, mis õnneks ühtmoodi lähedal kõikjal Eestis. Nimelt leiab selle hõlpsasti üles internetist.

Ise tehtud, hästi tehtud ja iseloomuga asjad - mööblist juuksekaunistusteni. Hea väljund ka kõikidele käsitööhuvilistele.

Kõige armsam on asja juures aga see, et sealsest blogist leidsin oma kodu loomise lugusid, nippe, kuidas teha vanast uus, retsepte ja palju muud.

Ning kindlasti leiab netiavarustest veel palju teisigi kohti, mis propageerivad aeglast elu, isetegemist, mitte nn valmisõnne ja -ilu ostmist.

Aitab küll nendest välismaistest kallitest kinkidest ja kaugetest disaini- või sisustusblogidest. Meil on ka lugudega asju, mida jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles