Indrek Mägi võitis motokrossi karikaetapi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Mägi kihutab Rosma krossirajal.
Indrek Mägi kihutab Rosma krossirajal. Foto: Martin Mand

Põlva lähedal Rosma krossirajal peetud suviste Eesti motokrossi karikavõistluste esimesel etapil võttis MX2 klassis kahe sõidu kokkuvõttes etapivõidu esimest korda sel hooajal Eestis startinud Väike-Maarja krossisõitja Indrek Mägi Yamamoto klubist.


Lääne-Virumaa krossimeestele tagas kaksikvõidu teise koha saanud Haljala valla tsiklimees Priit Rätsep RedMoto klubist, tema vend Kristjan Rätsep, kes teise sõidu lõpetas kolmanda kohaga, oli kokkuvõttes neljas, läänevirulane Marnet Polski sai seitsmenda koha.

Juba kvalifikatsioonis kiireimat aega näidanud Indrek Mägi juhtis avasõitu stardist finišini, teise lõpetas Priit Rätsepa järel teisena. "Teises sõidus alustasin jälitamist tegelikult päris viimaselt kohalt, kuna stardis ei tõmmanud käiku sisse ja ei saanud minema. Seega olin viimane ja hakkasin esimesi püüdma," kommenteeris Mägi etapivõiduga lõppenud võidusõitu.

Motomeeste võistlushooaeg jätkub eeloleval nädalavahetusel Saku-Männiku rajal, kus peetakse Eesti motokrossi meistrivõistluste avaetapp. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles