Müüriku rada võõrustab kolmapäeval superkrossi etappi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superkrossi avaetapi Maardus võitis Harri Kullas.
Superkrossi avaetapi Maardus võitis Harri Kullas. Foto: Martin Rand

Sel hooajal ellu kutsutud Dynami:t superkrossi sari jätkub kolmapäeval, 9. juunil teise etapiga, mis sõidetakse Väike-Maarjas Müüriku krossirajal. Võistluspäeva algus on kell 15.30, finaalid algavad kell 18.


Taas on rajal oodata ülipõnevaid ja atraktiivseid sõite, sest stardis peaksid olema pea kõik motomehed, kes Maardus avaetapilgi kohal olid.

Korraldajate sõnul on Väike-Maarja rajaga tööd tehtud juba peaaegu nädal aega, olemasolevat trassi on lühendatud, seatud superkrossi formaati. Selle läbimiseks kulub Open klassi sõitjatel 50-60 sekundit.

Rada on pealtvaatajasõbralik, sõitjatel tuleb aga arvestada tugevama pinnase ja kiirema rajaga, mis on pisut tehnilisem kui Maardu rada.

“Rada on Väike-Maarjas ülivinge, võrreldes Maarduga on pinnas kõvem ja seeläbi ka kiirem ning kindlasti väga atraktiivne,” kiitis Müüriku rada Are Kaurit.

“Pealtvaatajatele on see rada väga mugav: ühes kohas seistes näeb ära kogu raja, mis juba looduslikult oma tõusude ja langustega tagab eriti vaatemängulised sõidud.”

Eesti kiirematele tsiklimeestele tulevad Müüriku etapil konkurentsi pakkuma naabrid Venemaalt, Lätist, Leedust ja Soomest. Open klassis on see väga oluliseks etteasteks Lääne-Virumaa sõitjatele Indrek Mägile ja Priit ning Kristjan Rätsepale, kes stardivad kodupubliku ees.

Suure tõenäosusega on kohal ka Open klassi avaetapi võitja, Väike-Maarjast pärit, kuid praegu Soomes elav Harri Kullas. Ehk saab publik ka teisel etapil näha Harri Kullase ja Gert Krestinovi vahelist haaravat duelli, millega tehti algust Maardus.

Aga rajal on kindlasti teisigi motomehi, kes esikohta ihkavad ning selle nimel võitlusse sekkuvad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles