Tennisemeistriks tuli Siim Tuus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Tuus.
Siim Tuus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Läinud nädalavahetusel peeti Rakvere rahvaaia tennisestaadionil Rakvere tenniseklubi meist­rivõistlused üksikmängudes.


Kolmeteistkümne osavõtjaga meeste üksikmängus tuli esikohale Siim Tuus, finaa­lis võitis Ameerikas ülikoolis õppiv ja treeniv Siim Tuus tasavägises koh­tumises Rain Rõigase tulemusega 6:0, 4:6, 7:5.

Kolmanda koha mäng Aare Kongi ja Sten Lume vahel kujunes samuti üsna tasavägiseks ja pikaks, oma paremuse pani lõpuks maksma Sten Lume, kes võitis skooriga 4:6, 6:1, 6:4.

Naiste üksikmängus tuli üheksa osavõtja seas esikohale Merje Tamm, kes alistas tasavägises finaalis Jana Orujõe 7:5, 6:4. Kolmanda koha sai Katarina Trumm, kes võitis Gerli Trausi tulemusega 6:2, 6:3.

Rakvere tenniseklubi meistrivõistlused jätkuvad 18. juunil  paarismängudega. 12. juunil oodatakse aga kõiki tennisesõpru Rakvere tenniseklubi korraldatavale traditsioonilisele linnapäevade igamehe paarismänguturniirile. Turniiriga tehakse algust rahvaaia tennisestaadionil kell 11.

Seltskondlikule võistlusele saab registreeruda Rakvere tenniseklubi kodulehel www.rakveretennis.ee ja 12. juunil kella 10-10.30 kohapeal. Võistlused korraldab treener Mari Ani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles