Prantsusmaal sõideti Kiviõli-eelne etapp

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Hendrickx – Tim Smeunikx.
Jan Hendrickx – Tim Smeunikx. Foto: SCANPIX

Motokrossi külgkorviga mootorrataste Kiviõli-eelsel MMi etapil Prantsusmaal St Mamet´s pidasid mõlemas sõidus ägeda duelli selle aasta kaks tugevamat paari: hollandlased Daniel Wilemsen – Gertie Eggink ning belglane Joris Hendrickx koos oma lätlasest korvimehe Kaspar Liepinšiga.


Kui esimeses sõidus olid oma põhirivaalide ees paremad hollandlased, siis teises võttis Belgia-Läti paar oma ning võitis sellega ka etapi. Kolmandad olid mõlemas sõidus liidrite põhikonkurendid belglased Jan Hendrickx – Tim Smeunikx  ning kokkuvõttes neljandad vennad Daidersid Lätist.

Eestit esindasid sellel etapil Margo Sonn – Elvijs Mucenieks, kes esimeses sõidus olid kahekümne esimesed ja teises kahekümnendad, millega said etapilt ühe punkti.
Gert Gor­dejev ja Maarek Miil Prantsusmaal kaasa ei teinud, kuna võistlesid samal ajal Türil Eesti meistrivõistluste teisel etapil.

Kokkuvõttes enne Kiviõli etappi liidrite omavaheline punktiseis ei muutunud: hollandlased juhivad endiselt Belgia-Läti paari ees kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles