Priit Rätsep sõitis motokrossi EMil viiendaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa tragid krossipoisid Priit Rätsep (paremal) ja Indrek Mägi Müüriku superkrossi järel muljeid vahetamas.
Lääne-Virumaa tragid krossipoisid Priit Rätsep (paremal) ja Indrek Mägi Müüriku superkrossi järel muljeid vahetamas. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Virumaa motomehest 2009. aasta juunioride MX2 klassi Euroopa meister motokrossis Priit Rätsep võistles läinud nädalavahetusel Saksamaal Schmedtis MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste sarja üheksandal etapil ning saavutas kahe sõidu kokkuvõttes hinnatava viienda koha.


“Eelkvalifikatsioonis olin kaheksas, sain hea koha stardipuu taga, üle puu sain ka hästi minema, kuid siis vahetasin vist liiga vara käiku ja esimeses kurvis läks kõvasti rahvast mööda,” pajatas Priit Rätsep oma etteastest tiitlivõistluste etapil.

“Sõitsin ennast 17. kohale, kuid siis kukkusin, käisin korra boksis ka, et tsikkel üle vaadata. Arvestades seda, et läksin finaalides puud valima 30. mehena, läksid võistlussõidud hästi: esimeses korra kukkusin, kuid sellele kulus kõige rohkem kolm-neli sekundit, teises olin küll aeglasem, kuid stabiilsem.”


Priit Rätsepa arvates võiks hea sõidu juures esikolmikusse jõudmine olla selle sarja etappidel üsna reaalne.

Ta plaanib osaleda ka EMi kahel viimasel osavõistlusel: Soomes Vantaal ja Šveitsis. Saksamaa etapil saadud 26 punktiga asub Haljala vallast pärit Priit Rätsep Euroopa meistrivõistlustel 37. kohal, Väike-Maarja tsiklimees Indrek Mägi on kahelt etapilt kogunud 10 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles