Kehala ringil läheb põnevaks rallisprindiks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross ühel varasemal Kehala katsel.
Georg Gross ühel varasemal Kehala katsel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Homme, 14. augustil sõidetakse Kehala ringil Eesti rallisprindi meist­rivõistluste etapp Grossi Toidukaubad Kehala Rallisprint.


 Võistluste avamine on kell 12, esimesed autod lähevad Kehala ringi uuendatud rajale kell 12.10.

Rallisprindil on õhus põnev duell kahe WRC autol kihutava mehe Urmo Aava ja Georg Grossi vahel. Mõlemad olid nädala algul võistluspaigas, kus tehti väike test­sõit.

Urmo Aava, kes pole WRC autoga sõitnud pea poolteist aastat, tunnistas, et kogemus oli suurepärane.

“Eks vaikselt hakkab meelde tulema, aeglastes kurvides pole probleemi, kiirete kurvidega on nii, et tean, mida pean tegema, aga hetkel veel ei suuda,” pajatas Aava testist Ford Focus WRC autoga. “Kuid küll see tuleb, rada ise on Kehalas äge, pealtvaatajatele on vaatamist küllaga.”

Kaardilugejaks on Urmo Aaval Silver Kütt. Duell samuti Ford Fo­cus WRC autol sõitva Georg Grossiga tuleb Aava sõnul põnev. “Lihtsat pole siin midagi, Georg on kindlasti kiire, samas läheme ise ka kiiresti sõitma. Annan endast maksimumi,” lisas Aava.

Georg Gross jäi samuti testiga rahule, tehnika toimis korralikult.

“Urmoga võidusõidus on väga raske öelda, kes ettepoole tuleb. Istusin korra ka Urmo kõrval, kui ta Kehalas oma esimesi ringe tegi. Siis oli tal juba tempo hea,” jagas muljeid Georg Gross. “Loomulikult tean rada hästi, olen nii vanema kui uuema osa ehituse juures olnud, sõit tuleb põnev.”

Mõlemale pakub Kehala rallisprindil kõva konkurentsi N-rühma Subarul sõitev Ott Tänak, kes on väga kiire sõidumees ning tunneb hästi ka Kehala rada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles