Repliik: Kuumaga soojale maale

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eestlane on harjunud nii­nimetatud kehva suu­sailmaga – pole meil viimastel aastatel olnud ei korralikku suve ega talve. Suusarõõme on käidud nauti­mas Alpides ja päikest Türgis. Lennupiletid või kogu puhkusereis broneeritakse varakult, sest patareid vajavad laadimist.


Sellist troopikat, nagu meid tabas, ei osanud ilmselt keegi oodata. Puhkuse saa­budes jõudis kohale kuumalaine. Lennujaama poole suun­dudes ja silmapiiril tõus­vat päikest jälgides, mis tõotas järgmist ilusat suvepäeva Eestis, jäi üle vaid ennast lohutada, et vaheldust vajame kõik, sest tegelikult ikka südames kripeldas küll.

Mallorcal maandudes öel­di õhutemperatuuriks 25 kraa­di. “Kampsuni oleks pidanud kaasa võtma,” kõlas naljatlevalt üle lennuki. Kuigi tegelikult oli sooja üle 35 kraadi, on suvisel ajal soojale maale reisimine seotud alati teatud riskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles