Ultrajooksja Cris Poll naudib mõnusat jooksupiina

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ultrajooksja Cris Poll naudib mõnusat jooksupiina.
Ultrajooksja Cris Poll naudib mõnusat jooksupiina. Foto: Marianne Loorents

Terve elu Kadrinas elanud mees on võimeid proovile pannes jooksnud järjest umbes sama pika maa, kui on teekond Rakverest Valka. Tema meelest ei ole selles midagi imelikku ning ta arvab, et 100 kilomeetri jooksmine on igale tervele inimesele jõukohane.

Vaid 24aastane Cris Poll tegi esimese ultrajooksu läbi neli aastat tagasi. 2007. aastal oma esimese maratoni läbinud kadrinlane tahtis teada, kui pikalt ta joosta suudab. Tänaseks on see distants 211 kilomeetrit, mille ta läbis veidi vähem kui 27 tunniga. Selle aja sisse mahub ka mitu söögikorda ning spordiriiete ja jalatsite vahetus.

Esmalt tahtis spordimees end proovile panna ja testida, kui kaugele ta joosta suudab. Nüüd on ta 24tunnise jooksuvõistluse maitse suhu saanud ning plaanib ülipikkadest võistlustest veelgi osa võtta. “ Ma naudin seda. Tunnen ennast pärast jooksu väga hästi. Jooksmise ajal on vahel mõtteid, et enam ei tee, see on raske. Kui aga finišijoone ületan, on emotsioon hästi hea,” selgitas Virumaa oma Forrest Gump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles